ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ....

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

     Κι όμως ξημέρωσε και είναι αλήθεια,η Α.Ε.Κ της καρδιάς μας σχεδόν υποβιβάζεται,ήλπιζα πως είναι ένας κακός εφιάλτης και θα τελειώσει το πρωί,όμως είναι πραγματικότητα και δεν έχει τελειωμό.

     Καθώς έφευγα με πίκρα και στεναχώρια τα δάκρυα στα μάτια χιλιάδων Αεκτζήδων και τα παιδιά να ρωτούν γιατί έγινε έτσι η Α.Ε.Κ μπαμπά; Με έκαναν ακόμη χειρότερα. Περπατούσαμε όλοι αμίλητοι δακρυσμένοι και θυμωμένοι και όλοι μέσα μας είμαι σίγουρος ότι αναπολούσαμε το παρελθόν και εκείνα τα μαγευτικά απογεύματα στη Ν.Φιλαδέλφεια και όλες τις χαρές που αξιωθήκαμε να ζήσουμε. Με παίχτες σύμβολα που έδιναν και την ψυχή τους για να  κερδίζει η Α.Ε.Κ και με πρόεδρο τον θείο Λουκά που τα έδωσε όλα για να βλέπει την Ένωση πρώτη...Μια ημέρα μετά την συμπλήρωση 89 ετών από την ίδρυση της το χθεσινό ήταν από τα χειρότερα βράδια μου,δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι η αγαπημένη μας Α.Ε.Κ είναι σχεδόν στην β' εθνική, την δικιά μας αγαπημένη που 50 ψευτόμαγκες την κατέστρεψαν και το κάνουν χρόνια τώρα,δεν την άφησαν να σωθεί έστω και την τελευταία αγωνιστική,δεν περίμενα ποτέ ότι θα το ζήσω αυτό.
     Γνώμη μου είναι πάντως ότι οι παίχτες δεν φταίνε, γιατί ξαφνικά 15 αμούστακα παιδιά βρέθηκαν βασικοί σε μια τεράστια ομάδα να κουβαλήσουν στους ώμους τους  όλο το βάρος και την ιστορία της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι το ήθελαν πάρα πολύ,όμως δεν μπορούσαν,νομίζω ότι πλην του Φούντα και του Ανάκογλου δεν υπάρχει άλλο παιδί με αυτό που λέμε ''ταλέντο''. Για τα άλλα παιχνίδια δεν χρειάζεται να πω κάτι τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους,ο Άρης έγινε Μπαρτσελόνα και έβαλε 5 στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος η Βέροια έγινε Ρεάλ και έβαλε και εκείνη 5 και ο Όφη αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Και εκτός από όλα αυτά οι παίχτες του Πανθρακικού δέχτηκαν να συνεχιστεί το παιχνίδι αφού ήταν έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος  (μετά από παρεμβάσεις του Δέλλα που και χθες τον αφήσανε μόνο του και εκτελούσε και χρέη διοίκησης) ο Τριτσώνης όμως είπε όχι. Γιατί άραγε;
     Σε πολεμάνε Α.Ε.Κ αγάπη μου όμως θα βρούμε το κουράγιο και τη δύναμη όπως τότε που γίναμε πρόσφυγες και ο δικέφαλος αετός μας θα ξαναπετάξει και πάλι ψηλά...                                                                                                                                                      Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο να γράψω αλλά προσπάθησα.                                                                                                                                                    

Υ.Γ:πες μου πως είναι ψέμα ένα αστείο χαζό ένα όνειρο....                                                                                                                                           

επιμέλεια:Γιώργος Σαραφόπουλος 
Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved